Tukožroutská polévka
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Mrkev | 1 kus | |
| Paprika zelená | 1 kus | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Rajčata | 1 kus | |
| Petržel nať | 10 g | |
| Bujón v kostce | 3 g | |
| Koření kari | 1 špetka | |
| Celer řapíkatý | 1 kus | |
| Zelí bílé | 40 g |
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a spolu s kostkou bujonu uvaříme doměkka. Polévku dochutíme pepřem, petřželkou nebo kari kořením.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 564.585 Kj
| Bílkoviny | 4.32 g |
| Sacharidy | 25.92 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.03 g |
| Tuky | 1.43 g |
| Vláknina | 11.13 g |
| Vápník | 37.01 g |
| Gi | 0.1 |
Alergeny
- Celer a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





