Zelný salát s křenem
Ingredience na 1 porci
| Cukr bílý | 1 g | |
| Hořčice plnotučná | 5 g | |
| Křen | 10 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Bílý jogurt 1,5% tuku | 50 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 1 g | |
| Zelí bílé | 200 g |
Zelí nastrouháme na jemno, promícháme s nastrouhaným křenem a jogurtem a ochutíme hořčicí. citronovou šťávou, cukrem a solí (množství si každý určí sám del vlastní chuti)
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 29.498 Kj
| Bílkoviny | 0.13 g |
| Sacharidy | 1.36 g |
| Sacharidy z cukrů | 1.12 g |
| Tuky | 0.08 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.01 g |
| Vláknina | 0.07 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Gi | 0.1 |
Alergeny
- Hořčice a výrobky z ní
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





