Pstruh zapečený s rajčaty
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Česnek | 1 stroužek | |
| Brambory se slupkou | 100 g | |
| Pstruh | 150 g | |
| Pórek | 0.5 kusy | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Petržel nať | 20 g | |
| Rajčata v plechovce | 50 g | |
| Olej řepkový | 1 ml |
Na rozpálené pánvi si osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvilku opékáme. Přilijeme osolená a opepřená rajčata a povaříme směs 5 minut. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a petrželku a zase chvíli povaříme. Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu brambor, vrstvu filet ze pstruha, zase vrstvu brambor a nakonec nalijeme rajčatovou směs a zapékáme v troubě na 180°C po dobu 15ti minut.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 424.131 Kj
| Bílkoviny | 3.56 g |
| Sacharidy | 17.53 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.1 g |
| Tuky | 1.66 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.08 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
| Vláknina | 6.04 g |
| Vápník | 37.01 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





