Krůtí maso po indicku
Ingredience na 1 porci
| Olej olivový | 2 ml | |
| Cibule jarní | 1 kus | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Paprika žlutá | 1 kus | |
| Maso krůtí restované | 115 g | |
| Koření kari | 1 špetka |
Maso nakrájejte na tenké plátky, nebo rozdělte vidličkou na svazky vláken. Troubu předehřejte na nejvyšší stupně. Zeleninu nakrájejte na proužky. Maso rozložte na plech, poprašte kari kořením a zakápněte olejem. Přisypte zeleninu. Společně pečte asi 8 minut. Během pečení jednou promíchejte. Podávejte s celozrnným pita chlebem a zeleninovým salátem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 272.988 Kj
| Bílkoviny | 2.89 g |
| Sacharidy | 10.62 g |
| Tuky | 4.36 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
| Vláknina | 4.31 g |
| Vápník | 27.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





