Kuřecí plátky se zeleninou pečené v alobalu
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 0.5 kusy | |
| Brambory se slupkou | 120 g | |
| Kuřecí prsa (restovaná) | 120 g | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Kmín | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy | |
| Koření provensálské | 1 špetka |
Maso naklepeme, aby bylo krásně tenké, poté jej osolíme, opepříme a posypeme kořením. Maso položíme na alobal, na něho brambory nakrájené na kolečka, osolíme posypeme trochou kmínu. Na brambory vrstvíme zbylou zeleninu pokrájenou na libovolné kousky. Alobal uzavřeme a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C po dobu cca 25 ti minut.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 468.382 Kj
| Bílkoviny | 3.34 g |
| Sacharidy | 18.62 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.36 g |
| Tuky | 3.59 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.03 g |
| Vláknina | 7.23 g |
| Vápník | 37.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





