Medové vafle
Ingredience na 1 porci
Vejce | 2 kusy | |
Med včelí (7 g) | 3 lžičky | |
Jogurt sojový | 90 g | |
Protein syrovátkový | 20 g | |
Ovesné vločky jemné | 1 hrst |
Základem vaflí je těsto na vafle. Z vloček, vajíčka, proteinu, jogurtu a vody vyšleháme hladké těsto. Pečeme ve vaflovači. Hotové vafle polijeme medem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 1213.932 Kj
Bílkoviny | 14.05 g |
Sacharidy | 35.31 g |
Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
Tuky | 9.55 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.55 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 4.01 g |
Sodík | 0.07 g |
Vápník | 0.05 g |
Gi | 65 |
Alergeny
- Vejce a výrobky z nich
- Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot