Medové vafle

Ingredience na 1 porci

Vejce2 kusy
Med včelí (7 g)3 lžičky
Jogurt sojový90 g
Protein syrovátkový20 g
Ovesné vločky jemné1 hrst

Základem vaflí je těsto na vafle. Z vloček, vajíčka, proteinu, jogurtu a vody vyšleháme hladké těsto. Pečeme ve vaflovači. Hotové vafle polijeme medem.

 

 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 1213.932 Kj

Bílkoviny14.05 g
Sacharidy35.31 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky9.55 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.55 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina4.01 g
Sodík0.07 g
Vápník0.05 g
Gi65

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich
  • Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.