Melounové Gaspacho

Ingredience na 1 porci
| Hořčice plnotučná | 5 g | |
| Česnek | 1 stroužek | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
| Olej olivový extra panenský | 15 ml | |
| Meloun vodní | 100 g | |
| Dýně hokkaido (po tepelné úpravě) | 120 g | |
| Okurka salátová | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Česnek, rajčata a bazalku poopečte na pánvi. Poté přidejte ke zbylým ingrediencím a důkladně umixujte. Podávejte vychlazené a ozdobené mátou.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 239.628 Kj
| Bílkoviny | 1.72 g |
| Sacharidy | 7.48 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
| Tuky | 1.28 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.61 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
| Vláknina | 3.59 g |
| Sodík | 0.02 g |
| Vápník | 0.02 g |
| Gi | 72 |
Alergeny
- Hořčice a výrobky z ní
Graf nutričních hodnot





