Kuřecí prsa s bramborami, hráškem a mrkví

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Kuřecí prsa s bramborami, hráškem a mrkví

Kuřecí prsa s bramborami, hráškem a mrkví

Maso osolíme, opepříme a orestujeme. Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na kostičky, osolíme a dáme vařit. Ke konci varu přimícháme hrášek a slijeme. Podáváme s přírodními kuřecími řízečky, ozdobíme petrželkou.   

Ingredience - 2 porce

2 kusy Mrkev
100 g Hrášek čerstvý
300 g Brambory bez slupky
300 g Kuřecí prsa (restovaná)
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
20 g Petržel nať
14 ml Olej řepkový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.