Zelené fazole s koprem
Ingredience na 1 porci
| Olej olivový | 1 ml | |
| Zelené fazolky | 130 g | |
| Kopr | 13 g |
Fazolky uvaříme doměkka v osolené vodě. poté zakápneme kapkou oleje a přimícháme kopr.
Další koprový tip: koprová polévka recept
Koprová polévka je recept na jednoduchou a velmi rychlou polévku. Základ tohoto pokrmu je tvořen zdraví prospěšnou bylinkou, koprem. Kopr na lidský organismus působí protizánětlivě, dodává tělu značnou dávku vitaminů i bojuje proti psychickému vypětí.
Uvařením koprové omáčky nezískáte pouze chutný pokrm, ale uděláte i něco prospěšného pro své zdraví. Dalšími jídly, ve kterých se kopr nachází, jsou bez pochyb koprová omáčka, kulajda nebo třeba nakládané okurky.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 42.191 Kj
| Bílkoviny | 0.03 g |
| Sacharidy | 0.14 g |
| Tuky | 1 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





